top of page

AVÍS LEGAL

 

Aquest lloc web i el seu domini corresponen a Aurora Figueras Palomeras en endavant FIT-N'SS, amb adreça electrònica infofitnssport@gmail.com.

FIT-N'SS es fa responsable del contigut, exactitud i actualtizació de la informació que prové d'altres persones que figurin al lloc web o a la que es faci remissió per mitjà d'enllaços o altres sistemes.

El lloc web i els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, gràfics, bases de dades i qualsevol altre material, es posen a disposició pública amb finalitats d'informació i per a oferir serveis en el marc de les competències i funcions pròpies FIT-N'SS.

De forma general, no es pot portar a terme la reproducció, distribució i comunicació dels continguts d'aquest lloc web. No es poden utilitzar els continguts per a usos comercials, sense autorització expressa de FIT-N'SS.

No s'autoritzen presentacions dels continguts d'aquest lloc en un finestra aliena (faming) sense autorització expressa i per escrit de FIT-N'SS.

 

En l'exercici de les seves competències i funcions FIT-N'SS tracta dades de caràcter personal. A aquest lloc web figuren formularis que permeten al obtenir dades. Els formularis informen de les finalitats de la recollida i dels aspectes més rellevants del tractament. En aquest enllaç figura informació sobre la Política de proteccio de dades FIT-N'SS.

FIT-N'SS informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) que permeten fer més còmode i ràpida la comunicació que s'estableix entre ell i el lloc web. La vigència d'aquesta galetes es limita a la necessària per aconseguir aquests objectius. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador d'Internet per a obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Vostè ha estat informat prèviament de la seva instal·lació.

FIT-N'SS no es fa responsable davant dels usuaris del seu lloc web dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, sobrecàrrega de les línies, avaries o desconnexions que estiguin motivades per causes que li són alienes. Tampoc no se'n fa dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de FIT-N'SS.

bottom of page